Afgelopen weken heb ik voor basisschool IXIEJE mogen werken aan een concept die de kloof tussen introverte en extraverte kinderen op het basisonderwijs verkleint. Ik geloof er in dat deze kloof, door hem aan te pakken op zeer jonge leeftijd, op latere leeftijd minder problemen zal veroorzaken voor zowel introverte als extraverte mensen en dat er zo een betere balans komt tussen deze twee groepen. Daarvoor heb ik een spel ontwikkeld waarbij kinderen, door samen spellen uit te voeren, leren van elkaars kwaliteiten en elkaar beter leren kennen. Lees HIER hoe het werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close

Over mij

Als trendonderzoeker en conceptontwikkelaar in opleiding doe ik onderzoek naar trends in de maatschappij om deze vervolgens mee te nemen in een concept die de kwaliteit van leven verbetert.

Ik vind het belangrijk dat iedereen eerlijke kansen krijgt in het leven. Daarom zet ik me in voor de rechten van anderen en probeer ik mijn creativiteit in te zetten om dit te bereiken. We zijn al goed op weg met het diversiteitsbeleid, maar dit kan nog altijd veel beter. Vrouwen verdienen nog altijd gemiddeld 8% minder dan mannen (en dit is alleen nog maar in Nederland!), werkgevers weigeren vrouwen of mannen van kleur op de werkvloer en sommige homo’s, lesbiennes en transgenders moeten nog steeds (soms letterlijk) vechten voor acceptatie.

Hier kan zeker nog veel veranderen. Ik geloof er in dat we, door zoveel mogelijk verschillende mensen van verschillende bevolkingsgroepen en culturen samen te laten werken, een stukje dichter bij een mooiere wereld kunnen komen.