Eindelijk is het zo ver. De afgelopen maanden hebben mijn team en ik hard gewerkt aan de realisatie van onze eigen startup; de Tastebuddies, en daarmee ook aan ons eerste product. Met als doel proeven voor kinderen leuker en makkelijker en de sfeer aan tafel voor ouders gezelliger maken, presenteer ik: de Tastebuddies ‘BordSpel’ placemat!

Met de ‘BordSpel placemats worden kinderen door middel van vragen, opdrachten en kletspraatjes uitgedaagd meer te proeven en hun bord leeg te eten. De placemat komt samen met een set spelregels en spelpionnen van de Tastebuddies die je zelf in elkaar kunt zetten.

Ik ben super trots op wat we tot nu toe al hebben bereikt en dat we met zoveel doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn gekomen waar we nu staan.

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan zeker een kijkje op onze website: www.detastebuddies.nl
Uiteraard zal ik hier, op mijn eigen website, de ontwikkelingen van de Tastebuddies blijven delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close

Over mij

Als trendonderzoeker en conceptontwikkelaar in opleiding doe ik onderzoek naar trends in de maatschappij om deze vervolgens mee te nemen in een concept die de kwaliteit van leven verbetert.

Ik vind het belangrijk dat iedereen eerlijke kansen krijgt in het leven. Daarom zet ik me in voor de rechten van anderen en probeer ik mijn creativiteit in te zetten om dit te bereiken. We zijn al goed op weg met het diversiteitsbeleid, maar dit kan nog altijd veel beter. Vrouwen verdienen nog altijd gemiddeld 8% minder dan mannen (en dit is alleen nog maar in Nederland!), werkgevers weigeren vrouwen of mannen van kleur op de werkvloer en sommige homo’s, lesbiennes en transgenders moeten nog steeds (soms letterlijk) vechten voor acceptatie.

Hier kan zeker nog veel veranderen. Ik geloof er in dat we, door zoveel mogelijk verschillende mensen van verschillende bevolkingsgroepen en culturen samen te laten werken, een stukje dichter bij een mooiere wereld kunnen komen.