Aanbod

Conceptontwikkeling

Een concept is meer dan slechts een idee. Het is een verzameling van ideeën verbonden door een gedachtegoed en ondersteund door conceptdragers, zoals, producten, diensten, communicatie-uitingen en reclame.

De grootste initiatieven waren ooit slechts gedachtespinsels van een individu. Conceptontwikkeling was nodig om ze tot een hoger niveau te tillen, om ze een verhaal te geven en ze tot leven te brengen.
Wil jij jouw gedachtespinsels ook tot leven brengen, om de kwaliteit van leven van jouw doelgroep te verbeteren. Ik help je graag!
Met bijna 3 jaar ervaring in het vakgebied tijdens mijn opleiding Trend Research & Concept Creation en het werken met verschillende opdrachtgevers weet ik precies welke stappen ik samen met jou moet zetten om een innovatief concept te ontwikkelen. Benieuwd hoe jij conceptontwikkeling kan inzetten in jouw bedrijf? Vraag naar de mogelijkheden! Of heb je al ideeën maar loop je vast in het creatieve proces? Ik denk graag met je mee!

Trendonderzoek

Om een goed concept te kunnen ontwikkelen moet je weten wat er speelt in de wereld. Waar houden mensen zich mee bezig, wat zijn hun waarden en behoeftes, wat vinden ze belangrijk? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen als je bezig bent met innovatie in je bedrijf. Een goede manier om hier achter te komen is door middel van trendonderzoek.

Een trend is een verandering in waarden en behoeften, die wordt gedreven door krachten en zichzelf manifesteert op verschillende manieren binnen verschillende groepen in de maatschappij.

Els dragt

Trendonderzoek is geen waarzeggerij. Tijdens het onderzoeksproces gaan we op zoek naar signalen van verandering. Wat is nieuw, wat valt op? Dit kan een trend aankondigen. Trends zijn niet alleen essentieel voor concepten maar kunnen nog zo veel meer betekenen voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden of wat trendonderzoek voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met mij op!

Grafische vormgeving

Om een creatief en succesvol concept te ontwikkelen moet je ook weten hoe je dit concept het beste beeldend kunt maken. Wist je dat mensen binnen slechts een aantal seconden beslissen of ze iets wel of niet aantrekkelijk genoeg vinden om verder te kijken dan een eerste blik?

Dit is slechts een van de redenen waarom ik zo geloof in de kracht van beeld. Beelden zeggen ook veel over jouw bedrijf of jou als persoon.
Kleuren, typografie en visuals, ze kunnen je concept maken of breken.
Ik denk graag met je mee over de vormgeving of huisstijl van je concept, idee of bedrijf.

Ook ontwerp ik creatieve CV’s, gepersonaliseerde kunst en kaarten voor particulieren en bouw ik creatieve websites met behulp van WordPress.

Ik sta ook open voor andere diensten die binnen mijn expertises vallen. Hier ga ik graag met je over in gesprek! Neem daarvoor contact met mij op.
Cart
  • No products in the cart.