Opdrachten en samenwerkingen

Deze bedrijven gingen jou al voor in het werken aan een betere wereld op een creatieve manier:

Emancipator

  Emancipator is dè organisatie voor mannenemancipatie, het bevorderen van zorgzaamheid bij mannen en het voorkomen van gendergerelateerd geweld. Van oktober 2020 tot februari 2021 was ik stagiaire bij Emancipator, waar ik heb meegedacht over de ontwikkeling van hun nieuwe campagneconcept.

OBS IXIEJE

  OBS IXIEJE is een openbare basisschool in Moordrecht.

Buurtsport Tilburg

  Buurtsport Tilburg is een organisatie die zich in zet voor groepen in Tilburg die geen geld/toegang hebben voor sport.

Het Sleutelkwartier

  Het Sleutelkwartier is een innovatieve organisatie in gemeente Waddinxveen, die zich bezig houdt met het opnieuw indelen en hervormen van de publieke ruimte.

Het Nieuwe Schoenenmuseum

  Het Nieuwe Schoenenmuseum is een museum in Waalwijk. Momenteel is Het Nieuwe Schoenenmuseum bezig met het implementeren van een geheel nieuw museumconcept.

Fontys Hogescholen

  Fontys Hogescholen is een hoger-onderwijsinstelling in Nederland. Fontys houdt zich regelmatig bezig met innovatie in het onderwijs.

DutchRoseMedia

  Dutch Rose Media is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in Augmented Reality.

H3Works

  H3Works vangt mensen op waar geen plek meer voor is in de arbeidsmarkt en biedt hen een nuttige dagbesteding om zo toch iets te betekenen voor de maatschappij.

Rijkswaterstaat

  Rijkswaterstaat houdt zich bezig met de infrastructuur van Nederland. Momenteel zijn ze bezig met een groot onderzoek naar hoe Nederland er in 2050 uit ziet.

Cart
 • No products in the cart.