Over mij

Mijn naam is Rona Boezelijn.

Ik zet dagelijks mijn creativiteit in om de wereld een stukje mooier te maken, want dat is waar ik in geloof. Met creativiteit kunnen we anderen helpen, ondersteunen en op een nieuwe innovatieve manier bijdragen aan de samenleving. Dit doe ik door dagelijks bezig te zijn met conceptontwikkeling, trendonderzoek en grafische vormgeving.

In 2018 ben ik begonnen met de opleiding Trend Research & Concept Creation in Tilburg, de opleiding die ik momenteel nog steeds volg.
Als gevolg van wat opdrachten op het gebied van grafische vormgeving en concepting heb ik in februari 2021 besloten om ZZP’er te worden en ‘Rona Boezelijn’ in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook werk ik momenteel nog voor Fontys Academy for Creative industries waar ik Student-assistent Studentenwelzijn ben en geef ik lessen op middelbare scholen over maatschappelijke thema’s zoals armoede, mentale, gezondheid, discriminatie en vrijheid van meningsuiting. Al deze dingen bieden mij inspiratie om me een aantal dagen per week voor jou aan de slag te kunnen! En daar geniet ik ontzettend van.

Cart
  • No products in the cart.